Skibotn Stifestival – Et stieldorado

Lyst til å oppleve stisykling rå omgivelser ved Lyngenfjorden? Da er Nord-Norges største festival for stisyklister noe for deg.

FESTIVAL
04.08.201609:35 Georg Sichelschmidt

Skibotn Stifestival er desverre kansellert for 2018!

Den tredje helgen i august kan du få deg en fartsfylt opplevelse ved Lyngenfjorden. Skibotn Stifestival gir deg guidede turer, uhøytidelige konkurranser, badestamp og nye sykkelvenner! 

Hvert år samler det seg godt over hundre mennesker med den samme glødende interessen for stisykling.

Spennende stisyklingsprogram

Skibotn Stifestival kan by på et bredt på program – om du er erfaren eller nybegynner, vil du uansett finne noe som passer for deg! Blant annet blir det guidede turer med kjentmenn til Mannfjellaksla, Fugltind og Bolamsveien til Apaja (Blodveien). Du kan også delta i enduro-konkurranse og teste demosykler. 

Badestamp under midtnattsolen

Om ikke dette er nok kan du på hver kveld nyte midtnattsola fra festivalcampens egen badestamp ved Skibotnelva eller slappe av i en ekte finsk sauna. Siste kvelden er det Lørdagsfest og premieutdeling på Broen pub. 

Festivalen er lokalisert på Strandbu Camping i Skibotn og her kan du slå opp teltet ditt på festivalcampen eller leie en av hyttene. 

Populær stistyklingsdestinasjon

Skibotn har etter hvert blitt et kjent sted for stisyklister i Norge. Stedet har lite nedbør og tørt klima, noe som gjør at sesongen her begynner tidlig. Skibotn i Lyngenfjord er spesiell med sitt store nettverk av smale stier som strekker seg fra hav til fjell. Du kan enkelt sykle en hel helg, uten å måtte tråkke i ditt eget spor.

Kjetil Samuelsen

Relaterte artikler

google map